28 Mayıs 2013 Salı günü Ankara Ticaret Odası 67 Nolu Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından ATO’da düzenlenen “Acenteleri Dinliyoruz” konulu toplantı yapıldı.

28 Mayıs 2013 Salı günü Ankara Ticaret Odası 67 Nolu Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından ATO’da düzenlenen “Acenteleri Dinliyoruz” konulu  toplantı yapıldı.
28 Mayıs 2013 Salı günü Ankara Ticaret Odası 67 Nolu Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından ATO’da düzenlenen “Acenteleri Dinliyoruz” konulu  toplantıya ATO Başkanı Sn.Salih BEZCİ’de katıldı.BEZCİ konuşmasında “Acentelerin sorunları meslek komitesi tarafından tespit edildi ve bende bu konuları biliyorum en kısa sürede çözümü için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz”dedi.Bezci konuşmasını “ATO’nun kapıları siz Acentelere her zaman  açık ne zaman talep gelirse sizi burada ağırlamaktan mutlu oluruz” dedi.
Komite başkanı Kemal GAZİOĞLU açılış konuşmasında “Sigortacılık Haftamızı Kutluyorum” diye söze başladı ve seçimlerde oy kullanan tüm Acentelere teşekkür etti.Acentelerle sık sık burada toplanacağız,bu günkü ilk toplantımızda Acenteleri dinleyeceğiz sorunlarımızı ve çözümleri konuşacağız,bu gün söz Acentenin’dir “dedi.Meslek Komitesi Üyelerini tek tek katılımcılara tanıtan GAZİOĞLU “komite üyelerinin cep telefonları,iş telefonları,iş adresleri,mail adresleri tüm Acente Arkadaşlarımıza duyuruldu iyi günde kötü günde mutlaka bize ulaşınız en az bir Arkadaşımızı yanınızda bulacaksınız” dedi.
Daha sonra Acenteler tek tek söz alarak sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdiler.Acentelere yönelik hazırlanan anketler Acenteler tarafından dolduruldu.Anket sonuçlarının en kısa zamanda sektör ile paylaşılacağı dile getirildi.
Kapanış konuşmasında Gazioğlu katılımcılara teşekkür ederek bundan sonraki toplantılara önce  Eksperler ve daha sonra da Ankara’da ki Sigorta Şirketi Bölge Müdürleri ile devam edeceklerini söyledi.